Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het is Valentijnsdag en de liefde hangt in de lucht. Rilana en Bob zijn elkaars Valentijn. Ze werden in april 2016 aan elkaar voorgesteld door gezamenlijke vrienden en vielen als een blok voor elkaar. Ze genieten van elkaar en van de activiteiten van de Zonnebloem. We vroegen het liefdeskoppel wat ze graag samen doen en wat hun toekomstplannen zijn.  

Wat vond je meteen leuk aan de ander?
Bob: “Haar ogen en eigenlijk haar hele uitstraling. Daar ben ik meteen voor gevallen.”
Rilana: “Zijn mooie lieve lach en ook zijn uitstraling vond ik meteen leuk.”

Wat deden jullie bij het eerste afspraakje?
Rilana: “Ik had speciaal voor Bob iets lekkers gekookt. Tijdens het eten hebben we gezellig gekletst om elkaar beter leren kennen.”
Bob: “De tijd vloog voorbij, zo gezellig was het. We hebben een paar keer een leuke date gehad, voor we een relatie kregen.” 

Maar toen was het ook dik aan? 
Rilana: “Zeker, acht maanden later trokken we bij elkaar in.”
Bob: “En dit jaar gaan we trouwen. Ik heb haar gevraagd of ze de rest van mijn leven mijn maatje wil zijn en ze zei ja!” 
Rilana: “Op 21 augustus 2020 stappen we in het huwelijksbootje.”

Wat vinden jullie leuk om samen te doen?
Rilana: “Handbiken, met vrienden afspreken.”
Bob: “Lekker eten en drinken en deelnemen aan de activiteiten van de Zonnebloem Actief Eindhoven.”

Wat ondernemen jullie zoal met de Zonnebloem?
Rilana: “Wij doen als het even kan mee aan alle activiteiten van de jongerenwerkgroep hier in Eindhoven. Je komt op allerlei plekken waar je anders niet zomaar komt. Daarin maakt de Zonnebloem echt een verschil in ons leven.”
Bob: “Een dagje naar de Efteling of naar een kerstmarkt in Duitsland. Dat vinden we erg leuk. We hopen nog veel leuke uitjes met de Zonnebloem te maken. De Zonnebloem maakt eropuit gaan voor ons makkelijker én leuker.”

Wat zijn jullie dromen? Wat willen jullie graag nog samen doen?  
Rilana: “Lekker samen op vakantie gaan en mooie plekken ontdekken.”
Bob: “En nog meer leuke mensen leren kennen. Al hebben we de leukste al gevonden natuurlijk.”