Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Lintjesregen

Deze vrijwilligers ontvingen een lintje!

Tientallen Zonnebloemvrijwilligers ontvingen dit jaar een koninklijke onderscheiding tijdens de lintjesregen.

Op de dag voor Koningsdag worden elk jaar Koninklijke onderscheidingen in de Orde van de Nederlandse Leeuw en in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt. Dit is ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning.

De Zonnebloemvrijwilligers kregen een lintje, omdat zij zich vaak al jarenlang belangeloos inzetten voor anderen. De Zonnebloem telt ruim 30.000 vrijwilligers, die samen het leven van mensen met een lichamelijke beperking verrijken. Elke dag opnieuw zijn er vrijwilligers op de been om een bezoekje te brengen bij mensen thuis of om samen eropuit te trekken. Afgelopen jaar hebben onze vrijwilligers nog een tandje bijgeschakeld om te proberen te voorkomen dat onze deelnemers in een sociaal isolement terecht zouden komen. Petje af vooral deze vrijwilligers!