Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Frans Duijts

Frans Duijts nieuwe ambassadeur Zonnebloem

08-04-2019

Frans Duijts, één van de populairste en sympathiekste volkszangers van Nederland is onze nieuwe Zonnebloem Ambassadeur.

Jubileumjaar

Marc Damen, directeur van de Zonnebloem: “Tijdens de uitzending van Koffietijd in januari was Frans een van de bekende Nederlanders die de Zonnebloem feliciteerde met ons 70 jarig jubileum. Frans zei toen ook dat wij een beroep op hem mochten doen. Daar heb ik hem enthousiast aan gehouden en ik ben trots dat Frans zich als Zonnebloem Ambassadeur in wil zetten.”

Zonnebloem Ambassadeur

Damen: “Frans is een spontane en sympathieke persoonlijkheid. Hij heeft ons schip MPS de Zonnebloem al eens bezocht en kennis gemaakt met deelnemers met een lichamelijke beperking. En in die contacten met de deelnemers, hun partners en de vrijwilligers ziet hij de toegevoegde waarde van onze vereniging en het mooie werk dat wordt verricht.” 

Hart onder de riem

Frans Duijts wil zijn ambassadeurschap inzetten om de bekendheid van en de waardering voor de activiteiten van de Zonnebloem bij het Nederlandse publiek vergroten. “De Zonnebloem is een prachtige organisatie waaraan ik mij graag verbind. Als Zonnebloem Ambassadeur wil ik laten zien wat voor geweldig werk al die vrijwilligers doen voor mensen met een lichamelijke beperking, hoe belangrijk dat is en ook de deelnemers een hart onder de riem steken”, aldus Duijts. 

Al 70 jaar hart voor elkaar

Al 70 jaar streeft Nationale Vereniging de Zonnebloem naar een samenleving, waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem verrijkt de levens van 113.000 mensen met een lichamelijke beperking. De vereniging maakt bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. De 38.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad van Nederland.