Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Testteam vakantiehuis Loenen: “Wij wilden blijven”

10-04-2015

Sinds april verhuurt de Zonnebloem een aangepaste zespersoonsvakantiewoning op de Veluwe. Een nieuwe accommodatie, die we eerst wilden testen. Een testteam uit Middelburg gingen met de Zonnebloemauto een weekend ‘proefdraaien’. Zie hier het rapport!

Testteam: 

- Ingrid Radstaat, 46 jaar, zit in een elektrische rolstoel
- Eline Eenhoorn, 45 jaar, zit in een duwrolstoel, beste vriendin van Ingrid
- Kim Radstaat, 17 jaar, dochter van Ingrid
- Ramon Bliek, 22 jaar, schoonzoon van Ingrid 

Algemeen oordeel: 

Ingrid: “We willen niet meer weg! Wat een prachtig huis om met je gezin in te verblijven. Goed aangepast en genoeg te doen in de buurt. We hebben een topweekend gehad en zijn van plan volgend jaar weer te boeken.”
Eline: “Het is echt een gaaf huis, in een prachtige omgeving. Precies zoals ik vakantie zou willen vieren: met een klein groepje, lekker je eigen ding doen.”

Testteam Loenen

Omgeving *****

“Er is van alles te doen in de buurt! De bosrijke omgeving is sowieso al de moeite waard. Vanaf het terras kijk je de weilanden in. En vanaf het huis loop je zo de wandelpaden op, het bos in. Prachtig! En goed begaanbaar met een elektrische rolstoel, als je tegen een paar hobbeltjes kan. In een duwrolstoel moet je wel geduwd worden om de paden te trotseren. Daarnaast zijn er tal van uitjes: de Papierfabriek, Burgers Zoo, het Dolfinarium, Paleis het Loo.” 

 Toegankelijkheid ****

“Hierover zijn we tevreden, al viel een aantal dingen wel op. De belangrijkste daarvan is de keuken, die niet compleet aangepast is. Hij is niet verlaagd en niet onderrijdbaar. Mijn rolstoel kan omhoog, maar als je in een duwrolstoel zit, zoals Eline, moet iemand je helpen. Pluspunten zijn de slaapkamer en de douche. Twee typen tilliften, een hoog-laagbed, aangepast toilet, douchestoel, onderrijdbare wastafel met aangepaste spiegel. Hier kom je niets tekort!”

Slaapkamer Loenen

Comfort ****

“Het huis is nieuw, dus het comfort is uitstekend. Het enige wat mijn dochter en haar vriend misten was een bank of luxe stoel waarop ze lekker ontspannen konden zitten of liggen. Daarnaast is de woonkamer niet heel erg ruim, maar groot genoeg.” 

Prijs *****

“Als je dit huis huurt met zes personen, is de prijs per persoon echt goed te doen. Zeker als je kijkt naar de gemiddelde prijs van een aangepaste vakantiewoning.” 

Service en ontvangst *****

“We konden de sleutel van het huis ophalen bij de buren en dat ging perfect. Aardige mensen, die ons meteen een rondleiding gaven. In het huis ligt ook een map met daarin alles wat er in de buurt te doen is.” 

Vervoer met de Zonnebloemauto *****

“De Zonnebloemauto is een geweldige oplossing voor mensen in een rolstoel die zelf geen aangepast vervoer hebben. Wij geloofden eerst niet dat, naast de rolstoel, ook onze bagage erin paste. Maar toen we de klep openden, waren we blij verrast! Wat een ruimte! Nog een voordeel: je kunt met deze auto gaan en staan waar je wilt tijdens zo’n weekendje weg.”

Zonnebloemauto Loenen

Meer informatie over de beschikbaarheid of de vakantiewoning boeken