Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Strandtip Borkum

Strandtip: de zee in met de Tiralo

09-07-2015
Bakken in de zomerzon of juist uitwaaien in de herfstwind: iedereen heeft wel wat met het strand. Daarom moet je er ook vanuit een rolstoel van kunnen genieten! Hoe? We geven je tips. Deze keer: strandrolstoel Tiralo!

De branding bereiken met een strandrolstoel is één. Maar wat als het water lonkt… Dan biedt de Tiralo uitkomst. Dit is een bijzondere strandrolstoel waarmee je vanaf het zand het water in kan rijden en die blijft drijven. Een begeleider trekt de stoel het water in en de gele armleuningen worden drijvers zodra ze het wateroppervlak rake
 
“Top geregeld”
Op Ameland is de Tiralo voor mensen met een lichamelijke beperking gratis te gebruiken. Zo werd hij ook gebruikt tijdens een Zonnebloemvakantie op het Waddeneiland. “Top geregeld door de gemeente Ameland, deze voorziening”, aldus Jan Schuil, die mee ging als vakantievrijwilliger. En ook buiten Nederland is hij populair. Zo gingen verschillende vakantiegangers van de Zonnebloemreis naar Bodrum in Turkije met de Tiralo het water in. 

  

Ameland en Scheveningen

De Tiralo is van 15 juni t/m 15 september gratis beschikbaar op Ameland, bij de strandopgangen van Hollum, Nes en Burgen. Daarnaast is hij te huren bij Biesieklette in Scheveningen, voor 2,50 euro per dag.