Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Twee Zonnebloemauto's gesponsord door VDL

VDL Foundation sponsort twee Zonnebloemauto's

18-12-2015

Onze directeur, Noud van Rooij, heeft afgelopen donderdag een cheque ter waarde van zestigduizend euro ontvangen van de VDL Foundation. De overhandiging was bij VDL Nedcar in Born. VDL Foundation sponsort daarmee twee Zonnebloemauto’s voor drie jaar. De rolstoelauto's  gaan rondrijden in de omgevingen Kerkrade en Sittard-Geleen. ​

Meteen erop uit 

Twee Limburgse gezinnen zijn donderdag meteen op pad met de Zonnebloemauto’s. Een moeder en dochter uit Voerendaal gingen met met een vrijwillige chauffeur een deel van de Mergellandroute rijden. Onderweg deden ze een lunch samen. Een echtpaar uit Born-Holtum bekeken met hun gehandicapte zoon verschillende kerststalletjes in de omgeving. Ook bezoeken zij het klooster in Wittem. De auto’s zijn te huur via Welzorg Geleen en Welzorg Kerkrade.

VDL Foundation

VDL Foundation is een stichting van de VDL Groep. VDL richtte de stichting op in juli 2014 vanwege de heropening van Nedcar. Met VDL Foundation maakt VDL Groep een gebaar naar de regio en de provincie Limburg. VDL Foundation ondersteunt maatschappelijke projecten op het gebied van zorg en welzijn, in eerste instantie gericht op Limburg. In totaal heeft VDL Foundation een bedrag van 250.000 euro tot zijn beschikking. Dit bedrag schenkt de stichting aan verschillende goede doelen, verspreid over drie jaar. In 2014 stond de schenking volledig in het kader van kankeronderzoek. Dit jaar ligt de nadruk op projecten voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen en mensen met een lichamelijke beperking. In 2016 ligt de focus van het donatiebeleid op meerdere kleinere initiatieven in de directe omgeving van VDL Nedcar in Born.