Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemjongeren genieten van Jumbo-diner

Jumbodiner bij werkgroep Flevoland

Een groep van tien jongeren van Zonnebloemwerkgroep Flevoland is helemaal klaar voor de feestdagen. Met een pakket vol ingrediënten – gedoneerd door Jumbo – maakten ze een feestelijk driegangendiner klaar. “Een gezellig samen zijn!"

Tijdens de actie ‘Doe mee en doneer een diner’ in oktober konden klanten van supermarktketen Jumbo gerechten doneren, die Jumbo vervolgens aanvult en verdeelt over verschillende goede doelen, waaronder de Zonnebloem. Zo kunnen enkele duizenden deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem genieten van een diner in december. 

Courgettepasta

Zo ook vijf vrijwilligers en vijf deelnemers van de jongerenwerkgroep in Flevoland. Met z’n allen hebben ze de handen uit de mouwen gestoken om het diner gezamenlijk te bereiden. “We mochten gebruikmaken van de professionele keuken in buurtcentrum De Ruimte”, vertelt voorzitter Paula de Geest. “Lekkere bospaddenstoelensoep, courgettepasta met kip en een overheerlijk nagerecht. We hebben heerlijk gegeten, gekletst en geklierd met water tijdens de afwas.” 

Jumbo draagt graag bij

 Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van de Nederlandse supermarktketen Jumbo: “Hartverwarmend om te zien dat onze klanten in actie zijn gekomen en dat zoveel mensen daardoor kunnen genieten van gezellig en lekker kerstdiner. Wij hebben hier met enorm veel plezier aan bijgedragen!” 

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, werkt Jumbo in deze actie samen met Nationale Vereniging de Zonnebloem, Voedselbanken Nederland, Het Leger des Heils, Nationaal Ouderenfonds, Humanitas, Vluchtelingenwerk Nederland, Stichting Sensoor, Coalitie Erbij en de MOgroep zodat maar liefst 152.000 mensen in het land één dezer dagen van een kerstdiner kunnen genieten. Klanten konden afgelopen najaar gedurende vier weken gerechten doneren in 580 winkels en via Jumbo.com.