Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Marco met familie in Loenen

Marco geniet van familievakantie in aangepaste woning

03-11-2016
Even zonder zorgen genieten van een vakantie met je familie. Marco was er wel aan toe. Hij ging naar de vakantiewoning van de Zonnebloem in Loenen samen met zijn dochter en zijn moeder.

Bekijk de video van het weekendje weg in de vakantiewoning in Loenen. 

 
 

Marco is één van de sterren uit onze commercials. Dankzij de Zonnebloem kan hij er af en toe lekker op uit met zijn dochter. Hun band is hecht. Ze hebben dan ook veel meegemaakt samen. Dat begon vijf jaar geleden, toen Marco door ernstige complicaties na een operatie in coma raakte. Hij overleefde het ternauwernood... Wel belandde hij in een elektrische rolstoel, waardoor zijn leven op zijn kop stond. Een spannende periode, waarin ook zijn huwelijk geen stand hield. Maar Marco ging niet bij de pakken neer zitten.

Lees het verhaal van Marco en bekijk de video