Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Eelke droomt van aangepaste vakantiehuisjes

Eelke 'droomt' nog steeds over aangepaste vakantieplekken

27-01-2017

Ken je haar nog? Eelke Kelderman, die in haar rolstoel heel Nederland (en buitenland!) doorkruist om de toegankelijkheid van bijzondere vakantie-accommodaties te testen. Haar bevindingen deelt ze op haar website. Die kreeg een complete metamorfose!

“De zoekfunctie, die is nieuw!”, vertelt Eelke trots over haar website. “Hiermee kunnen bezoekers heel gemakkelijk zoeken naar bijzondere rolstoeltoegankelijke bed & breakfasts en aangepaste vakantiehuisjes. Je kunt filteren op type locatie, thema, maar bijvoorbeeld ook op de aanwezigheid van bepaalde voorzieningen of hulpmiddelen.”

Vakantieplekken testen

Eelke is dus nog steeds druk bezig met het testen van bijzondere vakantieplekken in binnen- en buitenland. “Ik ben nóg kritischer geworden. Soms krijg ik informatie toegezonden van accommodaties die claimen een bepaalde voorziening te hebben. Dat wil ik dan eerst zien op foto’s, voordat ik erover rep op mijn website.”

Zeilweekend

Het komend jaar kunnen we weer veel tips van haar verwachten. Op de planning staat onder meer een zeilweekend met Stichting Sailability Nederland en een trip naar Vlieland. “Ook 2017 wordt een jaar waarin we weer veel superleuke plekken gaan bezoeken. Houd mijn website in de gaten.”

Benieuwd naar haar nieuwe website? Kijk op Eelkedroomt.nl.