Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Truus en Caressa in de Markthal in Rotterdam

"Ze is gewoon familie"

19-01-2017

Als echte Rotterdamse niet meer buiten in je eigen stad kunnen komen. Sinds Truus de jonge Caressa heeft ontmoet is dat gelukkig verleden tijd. Vandaag gaan ze samen naar de Markthal. Een wens die in vervulling gaat.

Truus en Caressa lopen als kleindochter en oma door de Markthal. Toch kennen ze elkaar nog maar een jaar. Truus kan door haar diabetes amper nog lopen en is aan huis gekluisterd. Anderhalf jaar kwam ze niet buiten. “Ik wil wel, maar mijn lichaam kan het niet.” Totdat vrijwilliger Caressa op de stoep staat. “Met haar hulp lukt het wél. Ze helpt me de lift in en duwt mijn rolstoel. Ik ben haar zo dankbaar. Ze is inmiddels gewoon familie.”

Lees ook het interview over de gezamenlijke hobby van Truus en Caressa: kerst!