Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Oma naar verjaardag

"Heerlijk zo samen met familie"

05-12-2017
Even heerlijk bij elkaar zitten op een verjaardag. Het klinkt zo eenvoudig. En dat is het voor een keer gelukkig ook voor mevrouw Klein. Die dankzij de Zonnebloemauto met de  familie een taartje kon gaan eten bij haar jarige kleindochter.

“Oma is nu 86 en woont in een verpleeghuis, waar ze gebonden is aan een rolstoel. Zelfstandige uitstapjes zijn voor haar dus echt niet meer haalbaar.” Voor Wietske is het dan ook wát bijzonder dat oma uit Leiden op haar verjaardag in Amstelveen kan komen. “Heel fijn dat Fons en Cor haar met de Zonnebloemauto kunnen ophalen.”

Met de familie bij elkaar

Onderweg verheugt mevrouw Klein zich al op het niet-alledaagse bezoek aan de jarige Wietske. “Ze is één van mijn twee kleinkinderen en ze is studente. Straks zitten we lekker met onze familie bij elkaar. Mijn zonen en ik komen uit Leiden. Naar Amstelveen is het een reis van zo’n drie kwartier. Voor mij best een hele rit. Maar dat is dan zo mooi van de Zonnebloemauto: kan ik toch gewoon in mijn eigen rolstoel comfortabel vervoerd worden.”

Lekker eruit

Fons ziet ook hoe belangrijk het voor zijn moeder is om de deur uit te kunnen: “Omdat ze in een rolstoel zit, zijn we dan wel aangewezen op speciaal vervoer. Nu is het prima te doen. We huren de auto weleens voor een heel weekend en combineren dan twee uitjes. Is ze er weer eens lekker uit.”

De tijd vliegt

Tijdens de rit zitten Fons en Cor gezellig met hun moeder te kletsen. De tijd vliegt om. Voor ze het weten zijn ze al bij Schiphol, waar met al die vliegtuigen een boel te zien is. Dat zorgt voor extra afleiding. “Al met al een hele belevenis voor mijn moeder. Maar wat het uitje écht bijzonder voor haar maakt, is het eenvoudige feit dat we zo dadelijk op het feestje weer met zijn allen bij elkaar zijn.”

Uitgebreid bijpraten

De warmte van het samenzijn met haar familie doet oma zichtbaar goed, ziet Wietske. “Het is gewoon heel gezellig. Ze heeft het helemaal naar haar zin, dat merk ik aan alles. Ik zie haar gewoon echt genieten. Lekker samen, met haar kinderen én kleinkinderen om zich heen. Met iedereen uitgebreid bijpraten. Oma zit echt te stralen. Net als ik trouwens, ik vind het heerlijk dat ze er nu bij kan zijn.”

Onze cadeautip voor jou!

Wil jij ook een dagje op pad? Vraag voor de feestdagen een dagje Zonnebloemauto als cadeau.