Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Carbage Run

“Iedereen heeft recht op een onvergetelijk avontuur”

05-02-2018

Op ons ‘In actie’-platform' start je eenvoudig een actie om geld in te zamelen voor de Zonnebloem. Een sponsorloop of de verkoop van zelfgeknutselde kaarten: alle denkbare initiatieven komen voorbij. Maar sommige inzamelaars gaan wel heel ver…

Zo rijden Henk Bouman en Michiel Lampe in vijf dagen 2.500 kilometer met een oude Volvo met een dagwaarde van niet meer dan 500 euro, om geld in te zamelen voor de Zonnebloem. En tijdens deze zogenoemde Carbage Run doen ze ook nog eens zes verschillende landen aan. Een fikse uitdaging. En jij kunt hen sponsoren! De vrienden startten namelijk een sponsorwerving op het ‘In actie’-platform.

Iedereen op avontuur

De Carbage Run is de ultieme rally door Europa in een barrel met een dagwaarde van maximaal 500 euro. Een route vol sneeuw, uitdagende wegen en unieke landschappen. “Een prachtig avontuur”, vinden de heren. “Maar wij vinden dat iedereen recht heeft op avontuur. Ook als je een lichamelijke beperking hebt. Daarom doneren wij de opbrengst van onze tocht aan de Zonnebloem, zodat de vrijwilligers hen ook een onvergetelijk avontuur kunnen laten beleven.”

Bijdragen

Mark en Michiel stelden vier sponsorpakketten samen, gekoppeld aan de plaatsen die zij onderweg aandoen: LJubljana (Slovenië): 50 euro, Belgrado (Servië): 100 euro, Transylvanië (Roemenië): 250 euro, Bratislava (Slowakije): 500 euro. Maar ook kleine bedragen zijn welkom. Leuke bijkomstigheid is dat sponsoren worden beloond met souvenirs van onderweg. De mannen willen 5.000 euro ophalen om te investeren in een nieuwe Zonnebloemauto. En het gaat van een leien dakje! Ze spraken onder andere hun netwerk in het bedrijfsleven aan en sleepten al meer dan 2.500 euro binnen.

Zes landen

De race start op 5 februari in München. In hun wagen zullen Henk en Michiel via Slovenië naar Servië en Roemenië rijden, van waar ze weer vertrekken naar Hongarije. Het tweetal hoopt uiteindelijk te finishen in Slowakije.

Start een actie

Bijdragen aan dit mooie initiatief kan door een donatie te doen via ons ‘In actie’-platform'. Zelf in actie komen kan ook! Daarvoor hoef je geen extreme dingen te doen, zoals deze heren. Ook met de verkoop van zelfgebakken koekjes of een sponsorloop, haal je geld op voor het goede doel! Start zelf een actie of doneer op ons ‘In actie’-platform'.