Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Huurauto Zonnebloem

“Zo waardevol dat ik Luca zelf kan brengen met  de Zonnebloemauto”

07-02-2019
De Zonnebloemauto wordt regelmatig gehuurd voor een dagje uit, familiebezoek, een bruiloft of vakantie. Mevrouw Willig huurde de auto voor iets unieks: zodat ze haar geliefde kat Luca naar een nieuw baasje kon brengen ondanks dat ze gebruik maakt van een rolstoel. “Het afscheid was emotioneel, maar dat ik Luca zelf kan wegbrengen samen met mijn broer is zo waardevol.” 

Een aantal jaar geleden verloor mevrouw Willig in korte tijd haar man en hun hond. Opeens was ze alleen in huis en dat viel haar erg zwaar. Via via hoorde ze over kat Luca van acht die een nieuw thuis zocht. Vanaf het moment dat Luca er was, vulde ze een stukje van de enorme leegte die was ontstaan in huis. “Luca was een grote troost voor me”, vertelt mevrouw Willig. “Ik was dankbaar voor haar gezelschap.” 

Revalideren 

Helaas belandde mevrouw Willig afgelopen zomer in het ziekenhuis. Na een paar maanden revalideren werd duidelijk dat ze niet meer naar huis kan terugkeren en binnenkort in een verzorgingshuis zal gaan wonen. Helaas mag Luca niet meeverhuizen naar het verzorgingshuis: dat past niet binnen hun beleid. 

Nieuw baasje

Gelukkig vonden ze iemand bereid om Luca een nieuw thuis te bieden. Samen met haar broer bracht zij haar geliefde Luca in de Zonnebloemauto naar haar nieuwe baasje. “Dat ik dit persoonlijk kan doen, betekent zoveel voor me. Zo kan ik Luca’s nieuwe baasje ontmoeten, haar zelf overhandigen en echt afscheid van haar nemen. Dat is zo waardevol. Ik kan het iedereen aanraden, de Zonnebloemauto is een uitkomst voor iedere rolstoel- of scootmobielgebruiker die erop uit wil!”   

Ook de Zonnebloemauto huren?

De Zonnebloemauto is een rolstoelauto die voor iedereen met een lichamelijke beperking te huur is. Er staan meer dan vijftig auto's verspreid over Nederland. Ook is het mogelijk om een vrijwillig chauffeur aan te vragen. Lees hier meer over de Zonnebloemauto en hoe het huren in zijn werk gaat.