Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

$name

Hertz Nederland heeft maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo stelt de autoverhuurmaatschappij dit voorjaar een Tesla S uit de DREAM collectie belangeloos beschikbaar aan de Zonnebloem voor een landelijke SMS & WIN actie.

Algemeen Directeur van Hertz Nederland, Henk van den Helder koos bewust voor de Zonnebloem als benificient: “Mijn zussen zijn actieve vrijwilligers bij de afdelingen Amstelveen, Aalsmeer en Haarlemmermeer. Vaak strikken ze me om Zonnebloemloten te kopen. Voor een bijdrage aan het lokale activiteitenprogramma. Met deze actie pakken we grootser uit. Zes weken lang wordt een Tesla S ingezet om zoveel mogelijk donaties op te halen voor een nieuwe Zonnebloemauto.

Steentje bijdragen

De Zonnebloem klopte vorig jaar aan bij Hertz om aandacht te vragen voor de Zonnebloemauto. “Sinds 2014 werken we aan een structurele en betaalbare oplossing voor het mobiliteitsprobleem voor mensen met een lichamelijke beperking. Met de Zonnebloemauto voorzien we in die behoefte. En we merken dat er veel draagvlak is van derden om daaraan een steentje bij te dragen. Zo ook bij Hertz. Met donaties en hulp van partners - die hun kennis en netwerken delen - rijden inmiddels al zo’n 35 van deze aangepaste huurauto’s rond,” vertelt Jan-Willem Heijkoop, woordvoerder van de Zonnebloem.

Sensatie

De SMS & WIN actie is een beproefde actie. Hertz stelde eerder bijzondere auto’s beschikbaar aan andere goede doelen. Door te sms’en maken deelnemers kans op een weekend rijden in een auto uit het topsegment. De keuze van de Zonnebloem voor de Tesla S werd zo gemaakt: “Het is op dit moment dé elektrische sensatie op de weg. Een ‘jongensdroom’ om daar mee te rijden.

Meer vrijheid met de Zonnebloemauto

Met de Zonnebloemauto streven wij voor meer mobiliteit en vrijheid voor mensen met een lichamelijke beperking. Dat voorziet in een enorme behoefte. Jan-Willem Heijkoop: “Als je een lichamelijke beperking hebt en afhankelijk bent van regiovervoer en Valys, dan ben je gebonden aan kilometers, tijden en je reisgezelschap. Met de Zonnebloemauto beschikt de huurder zelf over alle vrijheid om te gaan waar, met wie en wanneer hij maar wilt.” Henk van den Helder: “Het is een prachtig, maatschappelijk initiatief. We helpen graag mee om nog een Zonnebloemauto te verwezenlijken.”

Droom

Wie DROOM naar 4333 sms’t, doneert € 3,- voor een nieuwe Zonnebloemauto, maakt meteen ook kans op een weekend lang gratis toeren met de Tesla S. De actie wordt aangeboden door Hertz Nederland en is mede mogelijk gemaakt door Road Advertising.

Meer informatie over de actie

Tesla actie voor Zonnebloemauto