Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Cheque van Ab Inbev

Mooi bedrag van Ab Inbev Nederland en horecapartners

08-02-2018
Martin Yntema, AB InBev directeur voor Nederland, overhandigde vandaag een cheque van € 9260,- aan Marc Damen, directeur van de Zonnebloem. De donaties kwamen er dankzij de bijdrage van horecapartners en werden uiteindelijk verdubbeld door AB InBev. Dankzij de donaties kan de Zonnebloem de aangepaste huurauto’s voor mensen in een rolstoel of scootmobiel tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

Marc Damen is verheugd met de cheque van AB InBev: “Dankzij deze geldinzamelingsactie kunnen wij veel betekenen voor mensen met een lichamelijke beperking. We organiseren mooie dagjes uit met de geweldige inzet van onze vrijwilligers. En door onze aangepaste Zonnebloemauto, kunnen mensen met een beperking er zelf weer op uit om andere mensen te ontmoeten en te genieten van een fijne dag."

Mooi bijdrage van horecaondernemers

AB InBev enthousiasmeerde horecapartners via de Telesales afdeling om te doneren voor een Zonnebloemauto en kreeg hierop massale respons. “De giften zijn een mooi gebaar van onze horecapartners. Wij verdubbelen vanuit AB InBev de initiële donaties van € 4630,- tot een totaalbedrag van € 9260,- Dit zal De Zonnebloem in staat stellen om de verschillende Zonnebloemauto’s tegen een gereduceerd tarief te kunnen aanbieden. We zijn blij dat we op die manier vanuit AB InBev kunnen bijdragen aan een betere wereld,” zegt Martin Yntema.

AB InBev Nederland

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo'n 155.000 medewerkers in meer dan 25 landen actief is. Wereldwijd is AB InBev de grootste brouwer met internationale ‘flagship’- merken als Budweiser, Beck's en Stella Artois. De Nederlandse organisatie is de tweede speler op de lokale markt. De brouwer voert sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Corona en Hoegaarden. Het is onze droom om mensen samen te brengen voor een Betere Wereld. Onze missie is het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen.