Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jarige Zonnebloem krijgt cheque van ALDI en plantenleverancier Royal Lemkes

07-06-2019

Bij de feestelijke heropening van de vernieuwde ALDI in Hoogland ontving Marc Damen, directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem een cheque van € 50.000 van ALDI en Royal Lemkes, leverancier van zonnebloemen. Vanaf vandaag zijn namelijk bij alle filialen van ALDI zonnebloemen in een pot verkrijgbaar en daarbij gaat één euro per pot naar de vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem.

 

Het team van ALDI-filiaal in Hoogland heeft samen met Jaco Blom van Royal Lemkes de cheque overhandigd. Om de Zonnebloem-actie extra aandacht te geven, is er in Hoogland op de openingsdag een speciale Zonnebloemkraam bij het ALDI-filiaal waar vrijwilligers de planten verkopen. Nationale Vereniging de Zonnebloem wil mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Zo kunnen zij ook volop van het leven genieten. Tienduizenden vrijwilligers helpen daarbij. 

 

“Maatschappelijke betrokkenheid staat ook bij ons hoog in het vaandel. Het idee van deze actie hebben we dan ook direct van harte ondersteund. Met de opbrengst willen we onze waardering laten blijken aan alle vrijwilligers van de Zonnebloem”, aldus Nadie Winde, Corporate Responsibility Manager van ALDI.

 

“Royal Lemkes wil een bijdrage leveren aan een mooiere en groenere wereld. Door onze jarenlange samenwerking met ALDI hebben wij deze actie kunnen uitrollen. We zijn trots dat wij hiermee Nationale Vereniging de Zonnebloem een extra steun in de rug kunnen geven,” aldus Jaco Blom van Royal Lemkes.