Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Jarige Zonnebloem krijgt cheque van ALDI en plantenleverancier Royal Lemkes

07-06-2019

Bij de feestelijke heropening van de vernieuwde ALDI in Hoogland ontving Marc Damen, directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem een cheque van € 50.000 van ALDI en Royal Lemkes, leverancier van zonnebloemen. Vanaf vandaag zijn namelijk bij alle filialen van ALDI zonnebloemen in een pot verkrijgbaar en daarbij gaat één euro per pot naar de vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem.

 

Het team van ALDI-filiaal in Hoogland heeft samen met Jaco Blom van Royal Lemkes de cheque overhandigd. Om de Zonnebloem-actie extra aandacht te geven, is er in Hoogland op de openingsdag een speciale Zonnebloemkraam bij het ALDI-filiaal waar vrijwilligers de planten verkopen. Nationale Vereniging de Zonnebloem wil mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Zo kunnen zij ook volop van het leven genieten. Tienduizenden vrijwilligers helpen daarbij. 

 

“Maatschappelijke betrokkenheid staat ook bij ons hoog in het vaandel. Het idee van deze actie hebben we dan ook direct van harte ondersteund. Met de opbrengst willen we onze waardering laten blijken aan alle vrijwilligers van de Zonnebloem”, aldus Nadie Winde, Corporate Responsibility Manager van ALDI.

 

“Royal Lemkes wil een bijdrage leveren aan een mooiere en groenere wereld. Door onze jarenlange samenwerking met ALDI hebben wij deze actie kunnen uitrollen. We zijn trots dat wij hiermee Nationale Vereniging de Zonnebloem een extra steun in de rug kunnen geven,” aldus Jaco Blom van Royal Lemkes.