Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

$name

“Ik werk al bijna tien jaar bij Nuon, en al heel snel leerde ik de Nuon Foundation kennen. Een organisatie die het voor medewerkers mogelijk maakt om je in te zetten voor het goede doel. Zo begeleiden we ook mensen met een lichamelijke beperking van de Zonnebloem tijdens allerlei uitjes.

Passie voor motoren
Toen ik me kon aanmelden als vrijwilliger voor de TT, hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben een echte motorfan en rijd zelf heel wat kilometers per jaar. Waarom zou ik mijn passie voor ‘goed doen’ niet combineren met mijn passie voor motoren? Je moet vrijwilligerswerk kiezen dat bij je past en dat je leuk vindt. Want anders houd je het niet vol. Je kunt alleen enthousiast andere mensen helpen als je het zelf naar je zin hebt. Drie andere collega’s dachten er hetzelfde over en met z’n vieren zijn we op de motor naar Assen gereden. Daar ontmoetten we de groep Zonnebloemers.

Gezicht lezen
Grappig genoeg was het grotendeels dezelfde groep als vorig jaar, toen we ook als vrijwilliger mee gingen. Dus dat was onwijs gezellig. Het schept toch een band en het is extra ontspannen. Wij gingen verder waar we vorig jaar gebleven waren. Zo was er een jongen bij die vanwege spasmen moeilijk kon praten. Vorig jaar was dat even wennen, maar dat was nu voorbij. Inmiddels kan ik zijn gezicht goed lezen. Zijn gezichtsuitdrukking was één en al plezier.

Van oor tot oor
Ook was er een man bij, die helemaal dol was op miniatuurmotors. Voor hem hebben een collega en ik twee kleine motortjes gekocht. Je had die glimlach moeten zien. Van oor tot oor. Dan breekt je hart. Het geluid van motoren geeft me kippenvel, maar zo’n lach net zo goed!”


TT Assen

Monique Douma

Monique werkt als energieadviseur bij Nuon. Via de Nuon Foundation zet ze zich meerdere malen per jaar in als vrijwilliger voor verschillende organisaties, waaronder de Zonnebloem.