Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
NL Doet

Bijzondere actie tijdens NLDoet

09-03-2018

Tijdens NLDoet worden er vandaag en morgen allerlei acties opgezet om mensen kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk in Nederland. Het initiatief van accountants- en adviesorganisatie KPMG springt hier voor de Zonnebloem tussenuit. In totaal zet dit bedrijf vandaag 154 medewerkers in. Zij organiseren en begeleiden zo’n 126 Zonnebloemdeelnemers tijdens een dagje uit bij verschillende vrijetijdslocaties in Nederland zoals het Natuurhistorisch museum in Maastricht en het dierenpark in Amersfoort.

Samen met 32 vrijwilligers van de Zonnebloem gaan de groepen op pad. De Zonnebloemvrijwilligers hebben veelal een zorgachtergrond. Daardoor krijgen de mensen met een lichamelijke beperking tijdens de dag de gewenste medische zorg. De Zonnebloem verrijkt al bijna 70 jaar het leven van mensen met een lichamelijke beperking. KPMG draagt de Zonnebloem al jaren een warm hart toe en maakt onder meer regelmatig gebruik van ‘Het Andere Bedrijfsuitje’ van de Zonnebloem. Het is voor het eerst dat 154 KPMG-medewerkers tegelijk zich inzetten voor de Zonnebloem.

NLDoet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land zoals de Zonnebloem, weer NLdoet. Op deze twee dagen zetten wij gezamenlijk het vrijwilligerswerk in de spotlights en wordt iedereen uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen te steken en te ruiken en te proeven aan het vrijwilligerswerk. Via de website van NLDoet kun je zien wie er meedoen bij jou in de buurt.