Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gastblog van Kelly Sue

SUE Fashion Week

Dat Kelly Sue Scholte-Lampers na Fashion on wheels niet heeft stilgezeten weten we. Zo was ze aanwezig tijdens Support, waar ze ons een voorproefje van haar kledinglijn SUE liet zien. Speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers. Als gastblogger vertelt ze hoe het gaat en waar ze nu mee bezig is.

“Met Sue gaat het goed! Tijdens de Mercedes Benz Fashion Week in juli heb ik mijn eerste eigen kledinglijn gelanceerd. De reacties daarop waren erg positief. Zo werd bijvoorbeeld de trenchcoat heel goed ontvangen. Het ontwerp wat ik tijdens Fashion on wheels voor Marcel gemaakt heb, heb ik hierin uitgewerkt tot een lange versie. Maar dan geschikt voor in een rolstoel.


Produceren
Het ontwerpen van kleding voor rolstoelgebruikers is een prachtige uitdaging. Maar nu wil ik de kleding natuurlijk ook echt gaan produceren. Daarvoor is geld nodig. Daarom ben ik een crowdfundingscampagne gestart, zodat mensen kunnen investeren in mijn plannen. En dat loopt: in drie weken tijd heb ik al 10.000 euro opgehaald. Het verhaal achter mijn kledinglijn spreekt aan, merk ik. En binnenkort heb ik een aantal afspraken met het bedrijfsleven. Die wil ik ook warm maken om in Sue te investeren.

Maar uiteindelijk is het ook een kwestie van naamsbekendheid. Mijn merk op de kaart zetten is nog best lastig. Daarom gaat een aantal professionals me helpen een goede campagne op te zetten. En er komen hele leuke dingen aan. In januari ben ik aanwezig bij de Fashion Week, waar ik nu hard aan werk. En op korte termijn kan ik een heel bijzondere samenwerking bekendmaken, waar ik superenthousiast over ben. Maar ik verklap nog niks, hoe moeilijk het ook is om mijn mond te houden!

Ogen geopend
Door Fashion on wheels zijn mijn ogen wel geopend voor de problemen die mensen in een rolstoel ervaren bij het vinden van leuke en passende kleding. En vooral heb ik geleerd vanuit hun perspectief te kijken naar kleding. Ik ben niet meer simpelweg een ontwerper van mooie kleding, ik kan nu probleemoplossend ontwerpen. Echt het verschil maken voor mensen, laten zien wat er allemaal wél kan. Daarin heb ik echt mijn passie gevonden en ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen!”

Wil jij Kelly ook helpen haar kleding te produceren? Kijk dan op haar crowdfundingspagina.


Kelly Sue