Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aan de slag met naald en draad

Met het project Fashion on wheels heeft de Zonnebloem vorig jaar aandacht gevraagd voor mode voor rolstoelgebruikers. Studenten van de richting Fashion Desgin van het ROC in Amsterdam gingen aan de slag met dit uitdagende project om goed draagbare en trendy kleding te ontwerpen voor rolstoelgebruikers. Ter aanvulling op dit project wil de Zonnebloem nu uitzoeken of er behoefte is aan een naai- en verstelservice zodat reguliere confectiekleding ook aangepast kan worden.

Via social media gaan we onderzoeken of er behoefte is aan zo'n service en of er mensen te vinden zijn die als vrijwilliger kledingstukken willen verstellen. Dat kunnen natuurlijk ook de rolstoelgebruikers zelf zijn als ze daar interesse in hebben. Omdat we een aantal deelnemers met lichamelijk beperking in Amsterdam en Brabant kennen, die hun kleding graag net wat anders zien, willen wij in eerste instantie vragen of er mensen uit deze regio's zijn, die zich nu al willen aanmelden om kleding te leren verstellen en zo een handje mee gaan helpen. 

Woon jij in Amsterdam of in de provincie Brabant en heb je interesse, meld je dan met je contactgegevens aan via communicatie@zonnebloem.nl.