Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Aan de slag met naald en draad?

22-05-2015

Met het project Fashion on wheels heeft de Zonnebloem vorig jaar aandacht gevraagd voor mode voor rolstoelgebruikers. Studenten van de richting Fashion Desgin van het ROC in Amsterdam gingen aan de slag met dit uitdagende project om goed draagbare en trendy kleding te ontwerpen voor rolstoelgebruikers. Ter aanvulling op dit project wil de Zonnebloem nu uitzoeken of er behoefte is aan een naai- en verstelservice zodat reguliere confectiekleding ook aangepast kan worden.

Via social media gaan we onderzoeken of er behoefte is aan zo'n service en of er mensen te vinden zijn die als vrijwilliger kledingstukken willen verstellen. Dat kunnen natuurlijk ook de rolstoelgebruikers zelf zijn als ze daar interesse in hebben. Omdat we een aantal deelnemers met lichamelijk beperking in Amsterdam en Brabant kennen, die hun kleding graag net wat anders zien, willen wij in eerste instantie vragen of er mensen uit deze regio's zijn, die zich nu al willen aanmelden om kleding te leren verstellen en zo een handje mee gaan helpen. 

Woon jij in Amsterdam of in de provincie Brabant en heb je interesse, meld je dan met je contactgegevens aan via communicatie@zonnebloem.nl.