Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

SUEs Warriors schitteren op Fashion Week

Modeontwerpster Kelly Sue timmert na haar deelname aan de Zonnebloemwedstrijd 'Fashion on Wheels' lekker aan de weg. Met weer een mooi hoogtepunt dit weekend: Amsterdam Fashion Week! Zittende én lopende modellen showden de nieuwe collectie van haar kledinglijn SUE.

Tijdens ontwerpwedstrijd van de Zonnebloem '' Fashion on wheels' ontdekte Kelly Sue hoe belangrijk goed zittende kleding is voor mensen die in een rolstoel zitten. Ze ontwierp een kledinglijn voor deze doelgroep en komt deze Fashion Week weer met een primeur: een nieuwe lijn voor de ‘rollende’ én de ‘lopende’ vrouw.

En de show werd een groot succes! De SUE ‘Warriors’, zoals Kelly haar modellen noemt, gingen op live muziek over de catwalk. Kim Spierenburg opende de show. Het thema: streetstyle met een punk-twist en een knipoog naar de jaren ’70. De boodschap van Kelly: diversiteit! “Ik wil er niet alleen voor zorgen dat rolstoelgebruikers er stijlvol uitzien. Ik wil ook dat ze meer betrokken worden in ons sociaal-maatschappelijk beeld. Lopend of rollend, iedereen heeft recht om er stylish en modieus uit te kunnen zien, in kleding die lekker zit!”