Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

SUE's Warriors schitteren op Fashion Week

31-01-2017

Modeontwerpster Kelly Sue timmert na haar deelname aan de Zonnebloemwedstrijd 'Fashion on Wheels' lekker aan de weg. Met weer een mooi hoogtepunt dit weekend: Amsterdam Fashion Week! Zittende én lopende modellen showden de nieuwe collectie van haar kledinglijn SUE.

Tijdens ontwerpwedstrijd van de Zonnebloem '' Fashion on wheels' ontdekte Kelly Sue hoe belangrijk goed zittende kleding is voor mensen die in een rolstoel zitten. Ze ontwierp een kledinglijn voor deze doelgroep en komt deze Fashion Week weer met een primeur: een nieuwe lijn voor de ‘rollende’ én de ‘lopende’ vrouw.

En de show werd een groot succes! De SUE ‘Warriors’, zoals Kelly haar modellen noemt, gingen op live muziek over de catwalk. Kim Spierenburg opende de show. Het thema: streetstyle met een punk-twist en een knipoog naar de jaren ’70. De boodschap van Kelly: diversiteit! “Ik wil er niet alleen voor zorgen dat rolstoelgebruikers er stijlvol uitzien. Ik wil ook dat ze meer betrokken worden in ons sociaal-maatschappelijk beeld. Lopend of rollend, iedereen heeft recht om er stylish en modieus uit te kunnen zien, in kleding die lekker zit!”