Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Headbangen en enorm gelachen

09-09-2014

Leuke groep 

Het bezoek aan het gratis popfestival was georganiseerd door de Zonnebloemwerkgroep Noord-Brabant. “Het is me goed bevallen. Ik ga zeker vaker mee”, zegt Danielle enthousiast. Daniëlle is wegens een hersenverlamming bij haar geboorte vaak afhankelijk van een rolstoel. “Het was een hele leuke groep mensen. We waren met vier deelnemers en drie vrijwilligers. We hebben zelfs geheadbangd op de Metal-muziek en heel veel gelachen samen.” De dag was goed georganiseerd. “De regiotaxi heeft me in Bavel, waar ik woon, opgehaald. Bij de ingang van het festivalterrein stonden de drie vrijwilligers klaar.” 

Vooraan staan 

Janny Boeren ging voor de tweede keer mee als Zonnebloemvrijwilliger. “Ik werk zelf in de zorg. Maar ik wilde eens als vrijwilliger wat doen voor anderen. Ik zet me ook al jaren in voor Popelucht. Ik zit in de ‘veldploeg’. Ik hou in de gaten dat alles in een goede sfeer verloopt. En dat het park waar het festival plaatsvindt, netjes blijft.” Dat het terrein door de regen wat modderig was, maakte de deelnemers niks uit. “Ze wilden allemaal vooraan staan. Dus dat hebben we als vrijwilligers geregeld. We hebben gedanst en veel gelachen.” 

Sfeer proeven

Daniëlle was nog nooit op een popfestival geweest. “Ik kwam niet speciaal voor een bepaalde band. Ik wilde vooral de sfeer van een Zonnebloemuitstapje proeven. En die sfeer was heel leuk. Op 27 september ga ik weer met de Zonnebloem mee. We gaan varen over de Amsterdamse grachten. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

headbangen