Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Diane met Nick en Simon bij 538 XXL in de Ziggo Dome

Backstage bij muziekspektakel van 538

20-10-2015

Muziekliefhebber Diane Bonte gaat wel vaker mee met uitjes van de Zonnebloem. Maar het meest recente uitstapje was wel heel bijzonder. Ze mocht backstage bij 538 Live XXL en ging op zoek naar haar favoriete artiesten. Onze camera was erbij!

Wilfred Genee

Met een klein groepje deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem bezocht Diane de 538-show in de Ziggo Dome. Vanaf het rolstoelpodium in de zaal kon ze de optredens van onder meer Miss Montreal, Adam Lambert en Dotan goed zien. “De zaal kwam pas echt los toen dj Coen Swijnenberg, die nieuw is bij 538, ging zingen. Hij had Wilfred Genee meegenomen, omdat zijn ‘sidekick’ Sander Lantinga zijn been had gebroken. Wilfred bleek nog goed te zingen ook!”

Nick en Simon

Tijdens de show mocht Diane bij hoge uitzondering een kijkje nemen in de artiestenruimte. “Ik was heel benieuwd wie ik tegen zou komen”, vertelt ze. Het resulteerde onder meer in een ontmoeting met Nick Schilder, van het duo Nick en Simon. “Toen heb ik meteen maar gevraagd of ik met hem op de foto mocht…”

Ben je benieuwd wie ze nog meer heeft ontmoet backstage? Bekijk de video.