Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Al 100 andere bedrijfsuitjes

18-12-2014

Zo voor het einde van 2014 was daar een wel heel bijzondere mijlpaal: het 100ste ándere bedrijfsuitje van dit jaar. Op 28 november ging bierbrouwer AB InBev uit Breda met Zonnebloemdeelnemers met een lichamelijke beperking naar de Efteling. Het was een mijlpaal en een mooie dag inéén!

De vrijwilligersactiviteit past uitstekend bij de 'Better World' visie van de bierbrouwer. Kim Vogten, Corporate Affairs Manager, vertelt: "Het is onze droom om het 'beste' bierbedrijf te zijn dat mensen samenbrengt voor een betere wereld.’ Dit betekent o.a. dat wij het belangrijk vinden iets terug te doen voor de maatschappij, waarin wij werken en leven. Dat doen we bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk aan te moedigen. In samenwerking met de Zonnebloem zijn we er door deze activiteit echt in geslaagd mensen bij elkaar te brengen. Het was zeker voor herhaling vatbaar." 

Het ándere bedrijfsuitje 

Enkele jaren geleden begon de Zonnebloem een speciaal vrijwilligersprogramma voor bedrijven: 'vrijwilliger voor één dag'. Hierbij gaan medewerkers een dag op pad met een groep Zonnebloemdeelnemers. Naar een pretpark, museum of dierentuin in Nederland. Doordat iedere medewerker gekoppeld wordt aan één deelnemer, is er voldoende tijd voor extra aandacht en een praatje.

Een waardevolle ervaring 

Het programma is dan ook een groot succes. Mede doordat de Zonnebloem het uitje van A tot Z regelt. Van het reserveren van de locatie tot het uitnodigen van de deelnemers. Het is voor de Zonnebloem een echte win-win situatie. Deelnemers genieten van een bijzonder dagje uit en medewerkers vinden het een waardevolle ervaring, want ze doen concreet iets goeds voor een ander. Op kosten van de baas! 

>>> Lees meer en maak ook een ánder bedrijfsuitje met ons mogelijk.