Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Met Ziggo naar Paul Simon en Sting

Met Ziggo naar Paul Simon en Sting

23-04-2015

Ze zijn de jongsten niet meer, maar Paul Simon en Sting kunnen het nog steeds. Dit weekend gaven ze een fantastische show weg in Amsterdam. Vier Zonnebloemdeelnemers waren erbij, begeleid door vier medewerkers van Ziggo.

Voor bedrijven zijn er verschillende manieren om invulling te geven aan je maatschappelijke betrokkenheid. Één ervan – misschien wel de leukste – is om met collega’s een dagje de handen uit de mouwen te steken en bijzondere momenten mogelijk te maken voor een ander. Met dat idee organiseerde Ziggo een avondje uit voor mensen met een lichamelijke beperking. Vier medewerkers zorgden voor begeleiding.

Formule 1 en voetbal

Fred Bouwman, salesmanager bij Ziggo, was één van de medewerkers die zich aanmeldde. Hij begeleidde die avond Emiel, een jongen in een rolstoel. “We raakten al snel aan de praat over Formule 1, voetbal en andere sport. Het was gelijk gezellig en ik heb hem flink zien genieten. We vonden de avond allebei ontzettend geslaagd. Wat een gaaf concert.”

Persoonlijk en dichtbij

Het was niet de eerste keer dat Fred via de baas vrijwilligerswerk deed. “Bij mijn vorige werkgever heb ik me ook op eenzelfde manier incidenteel ingezet. Een goed initiatief. Het is een kleine moeite, met een groots effect. Natuurlijk schenken we namens Ziggo ook een financiële bijdrage aan de Zonnebloem, maar dit voelt voor mijzelf beter. Heel erg persoonlijk en dichtbij.”

Ook met collega’s op stap met mensen met een lichamelijke beperking? Op onze website vind je meer informatie over Het andere bedrijfsuitje.