Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Bedrijfsuitje Lean naar museum Antwerpen

Geluksbrengers met de Zonnebloem naar Antwerpen

15-10-2015

Teambuilding, plezier maken en iets leren. Het bedrijfsweekend naar Antwerpen van adviesbureau Lean Consultancy Group had het allemaal. Dit jaar deden ze ook iets extra’s: ze namen een groep Zonnebloemdeelnemers een middagje mee naar het museum.

Een paar mooie Polaroid-foto’s herinneren nog aan wat voor veel medewerkers één van de hoogtepunten van het bedrijfsweekend was: een middagje op stap met de Zonnebloem. Deelnemers uit de regio Tilburg, om precies te zijn. Zij werden uitgenodigd om naar Antwerpen te komen en samen met de collega’s het Museum aan de Stroom te bezoeken.

Levensgeluk

De Lean Consultancy Group is een organisatie met als 50-jarendoel het vergroten van levensgeluk in Nederland. “Daar wilden we ook bij dit weekend invulling aan geven en het uitje met de Zonnebloem paste ter perfect bij”, vertelt project manager Tanja Oldenhof. “De collega’s wisten vooraf niet wat we in Antwerpen gingen doen. Het bleek een schot in de roos.”

Warme sfeer

De 22 collega’s begeleidden de mensen, al dan niet in een rolstoel, door het museum. Wat leidde tot mooie gesprekken en verhalen. “Ook al ken je elkaar niet, het ijs is snel gebroken. We hebben veel gelachen. Er hing echt een heel warme, positieve sfeer”, aldus Tanja. Die werd meteen ook vastgelegd op de Polaroid-camera’s die Tanja had gehuurd dat weekend. “Ze kon iedereen gelijk een leuk aandenken meenemen voor thuis.”

Poppetjes

De groep had een geslaagd middag. Dat bleek ook na afloop. “De mevrouw die ik had begeleid, vroeg mijn adres. Dan kon ze zelfgehaakte poppetjes opsturen voor mijn kindjes. Zo lief.” En ook voor Tanja en haar collega’s was de museummiddag een mooie aanvulling op hun bedrijfsuitje. “Ik ben heel blij dat we dit hebben gedaan. Collega’s reageren heel positief, dat zie ik terug in de evaluatie. Het is wat ons betreft voor herhaling vatbaar.”

bedrijfsuitje Lean naar museum in Antwerpen