Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Inovita kiest voor bedrijfsuitje met Zonnebloem naar Blijdorp

Inovita op pad met de Zonnebloem

12-04-2016

Elk jaar organiseert de personeelsvereniging van het bedrijf Inovita leuke uitjes in en rond Rotterdam. Dit jaar gingen de collega’s op pad met Zonnebloemdeelnemers. Naar Blijdorp, met de afdeling Rijnwoude-Noord.

“Een succes!” zegt Marleen van der Lek, die het teamuitje organiseerde. “We regelen twee keer per jaar een uitje met de personeelsvereniging. We zijn altijd in voor leuke ideeën, en een collega kwam met dit voorstel: als bedrijfsuitje, vrijwilliger voor een middag met de Zonnebloem. Weer eens wat anders dan bowlen of karten!”

21 koppels

En dus gingen afgelopen zaterdag 21 collega’s van Inovita met de Zonnebloem op avontuur in de dierentuin. Aangekomen in Blijdorp maakten ze onder het genot van een kop koffie kennis met een groep Zonnebloemdeelnemers. Eerder waren er al koppels gevormd: één vrijwilliger voor elke deelnemer. En deze laatsten hadden het vervolgens voor het zeggen: sommigen wilden individueel de dierentuin verkennen, anderen met een groepje. Iedereen trok lekker zijn eigen plan.”

Leuke klik

Marleen blikt terug op een mooie dag in gezellige sfeer. “Iedereen had een leuke klik met de deelnemers. Het uitje werd ondersteund door een paar vrijwilligers van de Zonnebloem. De hele dag verliep vlotjes en we hebben met z’n allen een gezellige tijd gehad. Zowel de deelnemers als de collega’s waren erg positief. Helaas kwam de dag te snel tot een eind, en moesten we afscheid nemen van elkaar. Wellicht tot volgend jaar!”