Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bedrijfsuitje Block62 Efteling Brabant jongeren

“Een leuk en waardevol bedrijfsuitje”

25-07-2016

Jongeren vinden vrijwilligerswerk niet leuk? Het jonge personeel van bed & breakfast Block 62 bewijst het tegendeel! Als bedrijfsuitje beleefden ze samen met een groep jonge Zonnebloemdeelnemers een leuke dag in de Efteling.

Angèle en Marcel – eigenaren van de Bredase horecagelegenheid – trakteren hun medewerkers elk jaar op een uitje. Na het horen van een radiospot over een bedrijfsuitje met de Zonnebloem gooide Angèle het dit jaar over een andere boeg. Ze nam contact op met de Zonnebloem. “Ik kende de organisatie wel, maar wist niet dat ze ook hier in Breda zaten. Dat maakte het extra leuk!”

Bedrijfsuitje Block62 Efteling Brabant jongeren

De medewerkers reageerden leuk op het dagje uit met de Zonnebloem. “Ze bleken de Zonnebloem allemaal te kennen en vonden het heel leuk om met deze mensen op stap te gaan! Hoezo, jongeren doen geen vrijwilligerswerk?”

De groep bestond ook uit veel jongere mensen met een handicap. “Dan heb je al snel een leuke klik. En iedereen wilde andere attracties uitproberen: van het Sprookjesbos tot de Python. We hebben het hele park gezien. Een heel gezellige, leuke middag, die ook nog eens heel zinvol was. Ik kan het iedereen aanraden.”