Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Bedrijfsuitje Block62 Efteling Brabant jongeren

“Een leuk en waardevol bedrijfsuitje”

25-07-2016

Jongeren vinden vrijwilligerswerk niet leuk? Het jonge personeel van bed & breakfast Block 62 bewijst het tegendeel! Als bedrijfsuitje beleefden ze samen met een groep jonge Zonnebloemdeelnemers een leuke dag in de Efteling.

Angèle en Marcel – eigenaren van de Bredase horecagelegenheid – trakteren hun medewerkers elk jaar op een uitje. Na het horen van een radiospot over een bedrijfsuitje met de Zonnebloem gooide Angèle het dit jaar over een andere boeg. Ze nam contact op met de Zonnebloem. “Ik kende de organisatie wel, maar wist niet dat ze ook hier in Breda zaten. Dat maakte het extra leuk!”

Bedrijfsuitje Block62 Efteling Brabant jongeren

De medewerkers reageerden leuk op het dagje uit met de Zonnebloem. “Ze bleken de Zonnebloem allemaal te kennen en vonden het heel leuk om met deze mensen op stap te gaan! Hoezo, jongeren doen geen vrijwilligerswerk?”

De groep bestond ook uit veel jongere mensen met een handicap. “Dan heb je al snel een leuke klik. En iedereen wilde andere attracties uitproberen: van het Sprookjesbos tot de Python. We hebben het hele park gezien. Een heel gezellige, leuke middag, die ook nog eens heel zinvol was. Ik kan het iedereen aanraden.”