Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rechtszaak vanwege nalatenschap van de heer Broekhuis

11-10-2016
Op maandag 10 oktober vond bij de Rechtbank Midden-Nederland een comparitiezitting* plaats. Deze zitting ging over de grote nalatenschap van Arend Broekhuis in 2013 aan onder andere de Zonnebloem. De weduwe vroeg de rechter het testament nietig te verklaren. Volgens haar was de heer Broekhuis wilsonbekwaam bij het opmaken van zijn testament. 

In deze speciale rechtszitting verschenen de betrokken partijen voor de rechter. Op die manier kon de rechter meer inlichtingen inwinnen over de zaak. Wij wachten nu de uitspraak van de rechter af.

*Bij dit type zitting worden standpunten van de partijen bekeken door de rechter en er wordt bekeken of er nog mogelijkheden zijn om een schikking te treffen tussen partijen. Wordt er tijdens de comparitie een schikking getroffen, dan stopt de zaak. Wordt er geen schikking getroffen, dan gaat de zaak door en zal er uiteindelijk vonnis worden gewezen.