Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Uitje Asten naar Beekse Bergen

Vriendengroep uit Asten op stap met de Zonnebloem

21-09-2017

Vorig jaar kerst haalde een vriendengroep uit Asten meer dan € 6.000 op voor de Zonnebloem in hun dorp. Deze week werd het besteed: ze namen 130 Zonnebloemdeelnemers mee naar de Beekse Bergen en gingen ook nog eens zelf mee als vrijwilliger.

De vriendengroep hield rond de kerstperiode vorig jaar een bijzondere geldinzamelingsactie, genaamd ‘Het Houten Huis’. In ruil voor geld voerden de vrienden rare opdrachten uit. Het eindresultaat: 6.700! Van dit geld kon de Zonnebloem in de omgeving Asten iets extra’s organiseren voor hun doelgroep. Daarbij gingen in totaal 15 jongeren van de vriendenclub mee als vrijwilliger. 

Daniël van Schijndel organiseerde de dag. “Het uitje was met name een succes omdat we met deze actie konden laten zien dat wij als jongeren in Asten iets over hebben voor onze mede-inwoners. Solidariteit tussen generaties. Dat is wat we wilden bereiken en hier ook mee hebben bereikt.”

Uitje Asten naar Beekse Bergen

De Zonnebloem Asten kan rekenen op blijvende inzet van deze jongeren. Van Schijndel: “We zagen echt dat de deelnemers de inzet van deze jongeren waardeerden. Mensen hebben genoten als nooit tevoren. Mijn collega’s en ik zijn volgens mij wel 100 keer bedankt voor de organisatie van deze dag. We zijn zeer diep geroerd door deze reacties en weten zeker: dit willen we echt nog een keer doen!”