Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Tour de bunzl

Tour de Bunzl

19-06-2018

Het is een jaarlijkse traditie geworden dat medewerkers van King Nederland en andere Bunzl-vestigingen samen fietsen voor het goede doel. Dit jaar fietsten de medewerkers voor de Zonnebloem tijdens de Amstel Gold Race in Valkenburg. Er werd een ontzettend hoog bedrag opgehaald: € 37.297,89

Samen fietsen voor het goede doel

In verschillende fietsploegen van sponsoren en Bunzl-medewerkers werden gelijktijdig drie lussen gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom Valkenburg. De lussen varieerden van 40 km tot 90 km, dus van beginner tot gevorderd. Voor sommige medewerkers was het een fluitje van een cent, maar voor anderen een zware beproeving. "De goede sfeer was er niet minder om, want we hebben gezamenlijk de eindstreep gehaald", vertelt één van de deelnemers na afloop.

Een fantastische prestatie en donatiebedrag

Ook de Zonnebloem was aanwezig, waaronder directeur Marc Damen. Hij reageerde euforisch. "Geweldig hoe zo'n mooie, sportieve dag meteen ook zo'n bedrag oplevert voor ons belangrijke werk voor mensen met een lichamelijke beperking." Het bedrag zal worden besteed aan een nieuwe Zonnebloemauto, zodat er nog meer mensen gebruik kunnen maken van ons aangepaste rolstoelvervoer.