Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
kerstkaartenactie Ben

Samenwerkingsactie met BEN en PostNL

01-12-2017

Telefoonprovider BEN heeft samen met PostNL en een aantal goede doelen, waaronder de Zonnebloem, een mooie kerstkaartenactie op touw gezet. BEN klanten kunnen in december gratis een kerstkaartje sturen naar mensen, die dat heel erg zouden waarderen. Een warme groet waar natuurlijk veel Zonnebloemdeelnemers best op zitten te wachten.

Daarom vragen wij met name vrijwilligers om eenmalig de site van Ben te bezoeken en de gegevens van een Zonnebloemdeelnemer in te voeren. Er wordt dan namens de BEN klanten een persoonlijk kerstkaartje verstuurd. PostNL sponsort dit en zorgt voor de gratis aflevering van de kaarten. De telefoonprovider zal na het versturen van het kaartje de gegevens onmiddelijk verwijderen. 

Wil je meer weten of er voor zorgen dat iemand namens een BEN klant een kaartje krijgt, laat dan de gevens achter via de website van BEN