Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

kerstkaartenactie Ben

Samenwerkingsactie met BEN en PostNL

01-12-2017

Telefoonprovider BEN heeft samen met PostNL en een aantal goede doelen, waaronder de Zonnebloem, een mooie kerstkaartenactie op touw gezet. BEN klanten kunnen in december gratis een kerstkaartje sturen naar mensen, die dat heel erg zouden waarderen. Een warme groet waar natuurlijk veel Zonnebloemdeelnemers best op zitten te wachten.

Daarom vragen wij met name vrijwilligers om eenmalig de site van Ben te bezoeken en de gegevens van een Zonnebloemdeelnemer in te voeren. Er wordt dan namens de BEN klanten een persoonlijk kerstkaartje verstuurd. PostNL sponsort dit en zorgt voor de gratis aflevering van de kaarten. De telefoonprovider zal na het versturen van het kaartje de gegevens onmiddelijk verwijderen. 

Wil je meer weten of er voor zorgen dat iemand namens een BEN klant een kaartje krijgt, laat dan de gevens achter via de website van BEN