Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Cheque Anders

Geld als water

20-03-2018

Gewoon kraanwater levert Zonnebloemafdeling Bodegraven een fiks bedrag op. Hoe dat kan? Restauranteigenaar Pieter Jan Geerlof, van restaurant ‘Anders’ uit dezelfde plaats, doneerde het geld dat hij ophaalde met de verkoop van kraanwater in zijn restaurant aan de afdeling. De bestuursleden ontvingen een cheque van ruim 1.100 euro.

Vorig jaar besloten Pieter Jan en zijn team om de opbrengst van de kraanwaterverkoop voortaan aan een goed doel te schenken. In een jaar tijd verzamelden ze daarmee € 1.192,50 voor de Zonnebloem.

Pieter Jan: “Ik ben zanger en heb al eens mogen zingen voor Zonnebloemdeelnemers van de afdeling in Bodegraven. Dat was genieten. Zowel voor de luisteraars als voor mij. De deelnemers zijn maar wat blij met een uitje of een high tea. Prachtig. De voorzitter vertelde me dat ze wat extra geld voor een dagje uit goed kunnen gebruiken. Dus de keuze voor de Zonnebloem als goed doel was dan ook heel snel gemaakt.” En de actie slaat aan bij de restaurantgasten. Pieter Jan: “We hebben nog nooit zoveel kraanwater geschonken als afgelopen jaar. Mooi dat we dit kunnen doen!”