Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Overzichtsfoto van het Forever Young Festival in Almere

Forever Young Festival: Een geweldig gratis festival

15-08-2018

Ben jij 65-plus en heb je wel zin in een feestje? Bestel dan snel je kaarten voor het Forever Young Festival op woensdag 22 augustus. Je geniet er van muziek, theater, kunst en cultuur en kunt meedoen met de hilarische bingo onder leiding van Henny Huisman. Wij zijn aanwezig met de Zonnebloemauto. Zien we je daar?

Op de Esplanade in Almere Centrum, aan de rand van het prachtige Weerwater, verrijst sinds 2017 dit kleurrijke festival met een feestelijke uitstraling. Unieke spiegeltenten en kleine theatertentjes wisselen elkaar af en wat dacht je van een rondje in het reuzenrad of een bezoekje aan de nostalgische kermis? De toegang is gratis en het belooft ook dit jaar weer een weergaloze dag te worden. Het programma staat namelijk bomvol bekende artiesten, mooie acts en bijzondere activiteiten.

Programma

Op het programma staan onder andere een show van Hans Kazàn en zijn zoon, een lezing van Marijke Helwegen en optredens van heel veel fantastische bands en een shantykoor.

Toegankelijkheid

Het evenement is dan wel niet speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking, maar is wel rolstoeltoegankelijk.

  • Het terrein is verhard en goed begaanbaar voor mindervaliden en rolstoel- en scootmobielgebruikers.
  • Er zijn mindervalidentoiletten aanwezig.
  • Het huren van een rollator of scootmobiel is mogelijk. Je kunt ze reserveren op de website van het festival.
  • Zowel in de tent als buiten zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het terrein.

Zonnebloemauto

Ook wij zijn aanwezig op het festival, en wel met onze Zonnebloemauto. Wil je die op je gemak in het echt bekijken? Of ben je benieuwd hoe het huren van de rolstoelauto in zijn werk gaat? Kom gerust even langs. Wij beantwoorden je vragen graag.

Kaarten

De toegang tot het festivalterrein is gratis, maar je hebt wel tickets nodig om het terrein op te komen. Je bestelt ze via de website van het Forever Young Festivals .