Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagboottocht

11 april 2019 van 09:30 - 16:30 uur

De 2-jaarlijkse boottocht voor de Zonnebloem regio Eemland wordt dit jaar gehouden op 11 april.

De boot vertrekt uit Nijkerk en onze gasten dienen om 9.30 uur op de kade aanwezig te zijn. U moet zelf het vervoer naar en van Nijkerk regelen.

Na een prachtige geheel verzorgde tocht, met o.a. een maaltijd, is de boot omstreeks 16.30 uur weer terug. De kosten bedragen € 32,50. Uiteraard zijn er voldoende vrijwilligers en verpleegkundigen om u te begeleiden. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen wordt er geloot.

Als u aan deze activiteit wilt deelnemen dient u zich voor 1 maart op te geven bij John of Timo (zie onderstaande telefoonnummers).

U hoort tijdig van ons of u bent ingeloot en u ontvangt dan tevens nadere informatie over de opstapplaats en de betaling e.d.

An Goelema

033-4615611
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen