bustocht naar de Orchideeën Hoeve

20211006132025jpg

We mogen weer samen op pad! Deze keer gaan we met de bus een geheel verzorgde dagtocht maken naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest

Allemaal verzamelen bij Hoog Schuilenburg en dan zoeven we weg. We gaan met een prachtige bus van ter Beek, met lift!  Ook de e-rolstoel gaat erin. Dat is nog knap sturen om goed op die lift te komen (petje af!) 

Het weer laat zich vandaag van de goede kant zien, bijna geen regen dus we kunnen mooi naar buiten kijken. Hoog zittend heb je altijd een mooi uitzicht. Het landschap is nog mooi groen. Ondertussen wordt er al heel wat afgekletst en de snoepjes komen ook regelmatig langs mmm. Na een mooie tocht komen we aan bij onze bestemming: de Orchideeënhoeve.

Daar worden we verwacht voor een uitgebreide lunch, die iedereen zich goed laat smaken. 

En dan is het tijd voor verbazing en ooo en aaahh. Wat een prachtige omgeving! overal orchideeén en andere mooie planten. We gaan door een vlindertuin, zien aapjes, we zien heel veel grote koi karpers zwemmen, horen vogels om ons heen, maar zien ze niet totdat we in de kooi met papagaaien komen. Daar komt er 1 gelijk op mijn hoofd zitten: iiieekkk daar schrik ik zo van dat ik daar gelijk weer weg wil. we gaan verder en zien nog marmotten, stokstaartjes met jomgen, schildpadden, flamingo's, ooievaars, lama's ennnn ja laten we de vele vele prachtige orchideeën niet vergeten. Wat een soorten zijn er! ze hangen en staan overal om je heen, je raakt niet uitgekeken.

Maar aan alles komt natuurlijk een eind en we moeten terug naar de bus.

We reizen verder naar rest. de Waaier in Langeveen waar we  genieten van een 3 gangen diner. Dat was ook prima verzorgd en heerlijk! 

En dan is dit mooie gezellige uitstapje toch echt aan het eind. We gaan allemaal terug naar Almelo en naar ons eigen huis. 

We kunnen terugkijken op een hele mooie en fijne dag.

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk