opnieuw jubilarissen bij onze afdeling

a026468jpg

2 jubilarissen in het zonnetje gezet bij de Zuidwesthoek

Tijdens de vrijwilligers jaarvergadering van onze afdeling op 17 februari j.l. zijn Welmoed Hartgerink en Sybille Schoeman, de 2 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Waarnemend voorzitter Hanny Steenhagen spreekt de jubilarissen, met mooie woorden toe. Deze twee dames zijn zeer gewaardeerde vrijwilligers! 

Welmoed is 10 jaar vrijwilligster en dat is een hele lange tijd. Hieraan is een speld en een oorkonde gekoppeld als dank namens het landelijk bestuur van de Zonnebloem. Hanny spelt Welmoed de zilveren insigne op, ze krijgt de oorkonde, een prachtige, door Ariane geborduurde handdoek en natuurlijk bloemen! Welmoed vertelt dat de 10 jaar zijn omgevlogen en ze met veel plezier vrijwilligster is. Op naar de volgende 10 jaar! 

Omdat 35 jaar geen officieel jubileumjaar is, maar wel een enorme tijd vrijwilligster, willen we hier niet aan voorbij gaan en Sybille heel hartelijk bedanken voor haar inzet met een mooi boeket bloemen.

En ook Annie Loman krijgt bloemen want zij neemt na ruim 10 jaar vrijwilliger te zijn geweest afscheid van onze afdeling.

Voor allen een daverend applaus! waarna we proosten op de dames en bij kunnen praten onder het genot van een drankje 

 ----

met dank aan Bert Boers voor de foto's

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk