Boottocht met passagiersschip "de Nirvana"

20220706163749jpg

op 6 juli maakten vele deelnemers van de Zonnebloem een boottocht met het schip "de Nirvana" over het kanaal Almelo- de Haandrik

op 6 juli maakten vele deelnemers van de Zonnebloem een boottocht met het schip "de Nirvana" over het kanaal Almelo- de Haandrik

Vanaf 9 uur konden we inschepen in de 2e insteek haven op het Dollegoor. Iedereen werd verwelkomd en naar een mooi plekje in de boot geleid. Daarna volgde al snel de afvaart, richting Vroomshoop. Onderweg werd volop genoten van de ontmoeting met elkaar, het eten en drinken en de omgeving, nu eens te zien vanaf het water.

Onderweg werd er vanaf de kade regelmatig enthousiast naar ons gezwaaid want zo vaak vaart er niet zo'n mooi passagiersschip over het kanaal. 

Het was qua temperatuur ook een heel aangename dag, zelfs op het dek werd genoten van het prachtige weer !

Ondertussen waren vrijwilligers druk in weer om iedereen te voorzien van koffie, thee met wat lekkers. Daarna volgende nog een 3 gangen diner. In de middag kon met deelnemen aan een loterij, vergezeld van een hapje en een drankje. De gelukkige winnaars gingen naar huis met mooie prijsjes. 

Gedurende de bootreis zorgde Hennie Kleissen voor achtergrond muziek met zijn harmonica. Men was te druk aan het praten om mee te gaan zingen..

De dag vloog voorbij en eind van de middag meerde de schipper  weer veilig af bij de haven in Almelo, waar vele gasten al werden opgewacht door hun chauffeurs. Iedereen ging met een voldaan gevoel weer naar huis, het was een prachtige dag!

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk