er werden verhalen verteld..

img-20220720-wa0004-1jpg

Luisteren naar Jorn Scholten van verhalenhuis Borne

Op de Slingerbeurs werden we nieuwsgierig bij de stand van "verhalenhuis Borne". Wat is dit? hoe gaat dit, wat hebben de verhalenvertellers ons te vertellen?  weten ze ons te boeien? we gaan het deze middag meemaken.

Op 18 juli was het zo ver. Een klein groepje kwam ondanks het zeer warme weer naar "Eninver".

Jorn Scholten van "verhalenhuis Borne" vertelde ons een paar fictieve verhalen, over een keizer die ene opvolger zocht en een arrogante koning. Bijzondere verhalen met ook een diepere betekenis. Daarna een sage uit Suriname,  over sterren en de maan. Ter afsluiting een "verhaal" over hemzelf!

Bijzonder was het ook om te horen dat er zelfs een opleiding bestaat om te leren hoe je verhalen moet vertellen. We hadden er nog nooit van gehoord.  

We mochten ook zelf, samen proberen om een verhaal te maken.  De één begint met een zin een ander vult aan.. zo onstaat een heel verhaal. Grappig!

Als je nieuwsgierig bent naar nog meer verhalen kun je terecht in Borne bij het Verhalenhuis, Oude Almeloseweg 15. Na de vakantieperiode worden reisverhalen verteld.

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk