jaarlijkse fietstocht vrijwilligers

img-20220811-wa0006jpg

Met een groepje van 8 personen hebben we een prachtige route gefietst door ons Twentse landschap

Op een zonnige middag zijn we met 8 vrijwilligers op de fiets gestapt om een route te rijden die Anke en haar man voor ons hadden uitgezet. De route was al voorgefietst door Anke en Hanny, dus verdwalen zou niet gebeuren. De dames werden het telkens weer eens over de afslagen... links of rechts... of 

Onderweg met medefietsers bijgekletst en natuurlijk genoten van het zonnige weer, het prachtige Twenste landschap. We kwamen langs bekende en onbekende punten. Wat zijn er toch mooie rustpunten gemaakt waar je even kunt zitten en wat nuttigen. Helaas was niet overal het toilet geopend en moest er noodgedwongen toch nog gebruik gemaakt worden van de bosjes.... En vervolgens weer op de fiets op weg naar de volgende stop. Onderweg was nog gezorgd voor drinken en versnaperingen en zelfs een prachtige plaid om op te zitten (alleen geschikt voor de lenige medefietsers onder ons...) De koeltassen bewezen hun nut op deze warme dag: het drinken bleef heerlijk koel. Na zo'n 35 km bereikten we ons eindpunt van deze tocht: het Wetshuys in Almelo, waar  Sybille al op ons stond te wachten. We hebben allen genoten van een lekkere maaltijd.

Een hele fijne middag! Anke en Gerard bedankt voor de mooie fietsroute en hopelijk kunnen we volgend jaar weer samen genieten van een leuke vrijwilligersactiviteit!

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk