2 jubilarissen! en afscheid van 2 bestuursleden

20230208211546jpg

2 jubilarissen in het zonnetje gezet voor hun niet aflatende hulp bij onze afdeling. Ook grote dank aan 2 bestuursleden

Corrie Ubels en Jos Alberts zetten zich al meer dan 10 jaar in voor onze afdeling van de Zonnebloem. En dat verdient een bloemetje!

Zij kregen een mooie spelt en oorkonde uitgereikt voor hun vele verdiensten voor onze afdeling. Ariane had weer gezorgd voor een mooie handdoek (eigenlijk te mooi om te gebruiken...) en Bert maakte foto's zodat de jubilarissen er later op hun gemak nog eens op terug kunnen kijken. Grote dank namens onze afdeling en we hopen nog lang gebruik te mogen maken van hun tijd!

En dan werd onze grote dank uitgesproken aan Marianne en Hanny. Zij nemen beide afscheid als bestuurslid van onze afdeling. Marianne gaat nog wel haar opvolgster inwerken! daarna mag ze echt stoppen als bestuurslid. Gelukkig blijft iedereen nog actief als vrijwilliger!

Als dank voor ieders inzet en hopelijk nog een lange tijd als vrijwilliger bij onze afdeling drinken we er een drankje op!

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk