afscheid van bestuurslid

Hanny neemt na vele jaren afscheid als bestuurslid van onze afdeling. Zij wordt geroemd om haar inzet en daarom tijdens de vrijwilligersbijeenkomst op 6 april 2022 extra in het zonnetje gezet.

Na de vrijwilligersvergadering van 6 april kunnen we Hanny dan toch nog verrassen! Ja, haar verrassen is best moeilijk want meestal is zij echt van alles op de hoogte. 

En dan is het tijd voor : Hanny !

Zij wordt nl. in het zonnetje gezet voor het vele werk wat ze voor onze afdeling als bestuurslid heeft verricht.

Hanny heeft haar bestuurstaken bij onze afdeling overgedragen en wordt nu middels mooie woorden, een prachtig beeldje en bloemen bedankt voor haar tomeloze inzet in het bestuur!

Ze heeft heel veel extra werk op zich genomen als secretaris en interim voorzitter! Niets was haar teveel. Ze was initiatiefnemer en uitvoerder bij vele activiteiten. Nieuwe vrijwilligers werden ingewerkt en konden altijd bij haar terecht, bij ziekte van anderen sprong ze in. Ook het bezoekwerk aan haar eigen gasten heeft haar volle aandacht en ze vertegenwoordigt onze afdeling in de regio. Ze is de spil waar onze afdeling heel blij mee is! Maar na vele jaren besturen heeft ze opvolging gevonden en kan ze het rustiger aan gaan doen…. Of haar dat zal bevallen? Wie weet... Wij zullen haar missen. Gelukkig blijft ze nog gewoon als vrijwilliger en op de achtergrond aanwezig als vraagbaak voor het bestuur.

Hanny: BEDANKT namens ons allemaal!!!

Onder het genot van een drankje en een hapje praten we nog even na.

meer foto's te zien onder kopje "ervaringen"

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk