geslaagde bingomiddag

Op 23 januari begonnen we het activiteitenjaar met een BINGO voor onze deelnemers. Dit jaar met medewerking van 3 studenten van het ROC.

Op de Slingerbeurs in 2023 was er een mooie match gemaakt met het ROC dat studenten ons zouden kunnen ondersteunen bij een activiteit.

Er waren 3 studenten: Myrthe, Marit en Quinten, die hun opdracht bij onze afdeling van de Zonnebloem wilden uitvoeren. Er werd gekozen voor het organiseren van de bingo.

De datum werd gepland, deelnemers werden uitgenodigd, vervoer werd geregeld, ruimte gereserveerd, prijsjes gekocht en ingepakt ...

En op 23 januari was het dan zover. Dit keer moesten alle deelnemers naar het ROC, locatie Wierdensestraat. Weer eens wat anders dan in het "eigen" wijkcentrum.

Omdat de bingo in school plaats vond konden onze studenten ook mooi hun medestudenten van de horeca afdeling inschakelen voor de drankjes en de hapjes. Zij stonden dan onze deelnemers ook al op te wachten en zij werden rijkelijk voorzien van drinken en versnaperingen.

Er waren uiteindelijk zo'n 60 deelnemers en vrijwilligers, veel animo dus! De studenten draaiden de bingo, vrijwilligers hielpen met het uitdelen van de prijsjes. Het was een gezellige bingomiddag!

 

secretariaat

06-34549262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk