Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paasbrunch

16 april 2019 van 11:45 - 14:30 uur

De afdelingen Zuid en De Vallei organiseren op deze dag kort voor Pasen een leuke activiteit in De Kandelaar.

Onze vrijwilligers serveren u een heerlijke brunch tijdens een gezellig samenzijn. De kosten bedragen slechts € 5.
Indien u hieraan wilt deelnemen kunt u zich tot 1 april opgeven bij Timo of John. 
Wij verwachten u dan tussen 11.45 en 12.15 uur in
De Kandelaar, Heiligenbergerweg 64,  3816 AL te Amersfoort.

De brunch duurt tot ongeveer 14.30 uur. U dient zelf voor vervoer te zorgen.
De € 5,- s.v.p. voor 1 april  overmaken naar:
NL65 RABO 0127 7597 19 , ten name van N.V.Z. Amersfoort-Zuid,
onder vermelding van ‘paasbrunch’ en uw naam.

An Goelema

033-4615611
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen