Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Herfst en Folklore op de Veluwe

29 oktober 2019 van 10:30 - 17:00 uur

Op dinsdag 29 oktober organiseren de afdelingen De Vallei en Amersfoort-Zuid de fraaie bustocht Herfst en Folklore op de Veluwe.

Wij vertrekken die dag om 10.30 uur uit Amersfoort en gaan via een mooie toeristische herfsttocht richting restaurant De Molen in Harskamp.

De Veluwe, met indrukwekkende bossen en bijzonder wild, kan bogen op een rijke historie. De boerenbevolking was destijds gehecht aan tradities en gebruiken. In het restaurant De Molen komt u hierover van alles te weten. U ziet namelijk een optreden van een folkloregroep die u in originele klederdracht zal vermaken met muziek, dans en leuke verhalen.

Uw lunch bestaat uit stamppot met een keuze uit 3 soorten. Als dessert wordt een coupe ijs geserveerd. Na een prachtige tocht over de Veluwe arriveren wij rond 17.00 uur weer in Amersfoort.

De kosten bedragen normaal € 39,50 maar als Zonnebloem-deelnemer betaalt u slechts € 25,-. Uiteraard wordt u begeleid door onze vrijwilligers.

U kunt zich tot 1 oktober aanmelden bij Timo Kraak, tel.: 033-4618103, email: timokraak@ziggo.nl . Of: John ter Weyden, tel.  0636250218, johnrita@ziggo.nl . Indien u een rolstoel gebruikt dan dit graag melden bij uw aanmelding.

Indien er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen dan wordt er geloot. U hoort uiterlijk 10 oktober van ons of u bent ingeloot. U ontvangt dan tevens informatie over de opstapplaats en de betaling.

An Goelema

033-4615611
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen