Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een afdeling met drie wijken in Amstelveen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Per 1 september 2015 zijn de afdelingen Molenkwartier, Randwijck en Zuid opgegaan in de nieuwe afdeling Amstelveen.

Het gaat vooral om een organisatorische verandering. De oude afdelingen gaan verder als de wijken Molenkwartier, Randwijck en Zuid. In principe verandert er niets aan het werk van de vrijwilligers, dat blijft gericht op de deelnemers van de eigen wijk.

Het nieuwe dagelijks bestuur wordt gevormd door voorzitter Tim van Motman, penningmeester Carla van Houte, secretaris Hanneke van Hilten en bestuurslid communicatie Doeko Cornelissen.

De afdelingsvergaderingen worden wijkvergaderingen en zullen wat betreft het bezoekwerk en de activiteiten geleid worden door de wijkcoördinatoren bezoekwerk respectievelijk activiteiten. Ook zal bij deze vergaderingen altijd een lid van het dagelijks bestuur aanwezig zijn, die de vrijwilligers zal informeren over de laatste ontwikkelingen. De vergaderingen worden genotuleerd door een van de vrijwilligers.

 

 

 

 

Riëtte Augustinus

06-50851331
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken