Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Eerste vrijwilligersbijeenkomst afdeling Amstelveen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 31 oktober waren veel Amstelveense Zonnebloem vrijwilligers bijeen gekomen in het MOC aan de Lindenlaan.

Het was de eerste gezamenlijke bijeenkomst van de nieuwe afdeling Amstelveen. Er werd gesproken door wethouder Herbert Raat, regio-bestuurslid Jos van der Laan en door voorzitter Tim van Motman. Die bracht met de aanwezigen een toast uit op de nieuwe samenwerking, waarna musicus Thomas Kwakernaat het overnam. Hij had een bijzonder instrument bij zich, de Hang. Heel bijzonder, hoe hij daarmee de zaal 10 minuten ademloos liet luisteren. Toen kwam het interactieve deel van de middag: twee acteurs uit Nijmegen gingen in op de veranderingen bij de Zonnebloem en hoe je daar mee om kunt gaan. Ook lieten zij de aanwezigen op een speelse manier met elkaar kennis maken. Hierna kwamen er hapjes en drankjes en bleef het nog lang gezellig, met zang en gitaarspel van Thomas Kwakernaat op de achtergrond.

Regio secretaris Ilonka van Leer legde het allemaal vast met haar camera! Meer foto's zijn te zien op de (kersverse) Facebook pagina van afdeling Amstelveen: https://www.facebook.com/ZonnebloemAmstelveen

 

Riëtte Augustinus

06-50851331
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken