Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemauto nu ook in Amstelveen te huur

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 11 maart wordt hij feestelijk onthuld: de Zonnebloemauto Amstelland voor mensen met een fysieke handicap in en rond Amstelveen.

In steeds meer plaatsen is er een beschikbaar en vanaf 11 maart rijdt hij ook rond in Amstelveen en omgeving: de Zonnebloemauto, oftewel een Fiat Doblo die speciaal geschikt is gemaakt voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel.

De Amstelveense wethouder Herbert Raat is bij de feestelijke presentatie van deze aanwinst aanwezig. Deze vindt plaats voor het Cobra museum, 's ochtends om 10.30 uur. Wie interesse heeft om de auto bij deze gelegenheid van binnen en buiten te komen bewonderen, is van harte welkom.

Lees alles over de Zonnebloemauto op https://www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto.

Informatie over verhuur is ook verkrijgbaar bij onze afdelingssecretaresse Maggy Wijffels, zie voor haar contactgegevens rechtsboven op dit scherm.

 

Riëtte Augustinus

06-50851331
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken