Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verrassing van de RIKI Stichting voor Zonnebloem Amstelveen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Wij ontvingen gisteren een bijzonder kerstkado van de RIKI Stichting. Zeer bedankt, wij zijn heel blij met deze gulle gave. We gaan er alles aan doen om fijne acties voor onze gasten te organiseren.

De RIKI Stichting schreef ons (verkort): 

“Allereerst willen we jullie opnieuw laten weten dat we heel blij zijn met onze samenwerking van de afgelopen jaren. Dank jullie wel hiervoor. Mede door de liefdevolle inzet van alle vrijwilligers van jullie afdeling kunnen wij een van onze belangrijkste doelen verwezenlijken; het verbeteren van het welbevinden van ouderen.

We willen graag nu al de samenwerking medt de Zonnebloem afdelingen verlengen tot en met Kerst 2020. 

Als blijk van waardering voor onze samenwerking en als financieel steuntje in de rug bieden wij jullie graag € 2.500,00 aan. Dit bedrag mag vrij besteed worden aan extra activiteiten voor jullie gasten. Kernwoorden bij alle activiteiten die de Riki Stichting (mede) organiseert en/of financiert zijn: liefdevol, positieve aandacht, éen-op-éen contact, plezier, blijdschap, warmte, verbinding, autonomie, zorgvuldigheid en zorgzaamheid. We vinden het fijn als jullie ons op de hoogte houden van wat jullie als extra activiteiten gaan organiseren.

Wat wij helaas steeds vaker horen is dat het voor sommige gasten financieel niet (meer) haalbaar is om deel te nemen aan activiteiten die jullie organiseren. Aan deze schrijnende en onwenselijke situatie willen wij graag wat doen. Het is immers belangrijk dat iedereen ingesloten wordt en kan meedoen. Wij doneren hiervoor graag € 1.000,00. Dit geld kan speciaal ingezet worden voor deze gasten.

Tot slot laten we jullie weten dat het onze visie is dat de acties en bijdragen vanuit de Riki Stichting in principe altijd bedoeld zijn als ‘extra’. Deze komen dus bovenop de reguliere activiteiten en donaties. Het blijft belangrijk dat jullie lokale of regionale sponsoren vinden voor jullie reguliere activiteiten.”

 

Riëtte Augustinus

06-50851331
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken