Veiling 30 oktober 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

Er wordt hard gewerkt aan de aankomende veiling!

Op 30 oktober 2016 houden we voor de vijfde maal onze veiling. De opbrengst van veiling komt ten goede aan de kerstviering met onze gasten en indien mogelijk meer activiteiten!

We gaan er een bijzondere editie van maken. De veiling vindt plaats in het Amsterdam WestCord Art Hotel. Naast de, inmiddels traditionele, veiling willen we dit jaar grootser uitpakken met een ‘Sunday Roast’ en entertainment. Hiermee hopen we een grotere doelgroep aan te boren die we op deze avond kunnen verbinden met de Zonnebloem.

We hebben inmiddels al leuke items om te veilen ontvangen en mooie bijdrages voor het eten. Maza, Tally-Ho, DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station en Etos Kinkerstraat zijn slechts enkele van onze sponsoren!

We starten spoedig met de kaartverkoop! Een kaartje kost 20 euro en u krijgt hiervoor lekker hapjes, drankjes en verrassende optredens! Kaartverkoop gaat via de vrijwilligers of middels een mail aan zbamsterdamwest@gmail.com

Ina Doorn

06-52330530
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk